Stage lopen of afstuderen

INITI8 heeft uitstekende mogelijkheden voor het doen van stage- en afstudeertrajecten voor studenten van (Technische) Universiteiten. Door de samenwerkingsverbanden met universiteiten en de ruime ervaring met het begeleiden van studenten kun je rekenen op een gedegen ondersteuning vanuit het bedrijf. Afhankelijk van interesse en vaardigheden zijn er verschillende opdrachten mogelijk.Neem contact op voor de actuele mogelijkheden!

Wij bieden

Naast uiteraard een marktconform salaris en aantal vakantiedagen op basis van je opleiding en ervaring biedt INITI8 een jaarlijkse bonus op basis van persoonlijke- en bedrijfsprestaties. Daarnaast bieden we een reiskostenvergoeding. Tevens bieden we je de kans om innovatieve ideeën concreet uit te werken en te testen.
Ook is er de mogelijkheid om thuis te werken en zijn de werktijden in overleg flexibel in te vullen (geen 9 tot 5 cultuur). Verder gaan we regelmatig met het team wat leuks doen zoals een borrel, etentje of andere activiteiten. Onze bedrijfscultuur is informeel/niet corporate, met weinig hiërarchische lijnen en met een persoonlijke en prettige werksfeer.

Enthousiast geworden? Stuur dan je CV en motivatie naar: info@initi8.nl

Kijk voor meer informatie op onze website of bel ons:
www.initi8.nl 010 4366153
Acquisitie op basis van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *