Business Intelligence Consultant

Business Intelligence Consultant

Ben jij iemand die graag impact wil maken met zijn werk? Iemand die geïnteresseerd is in data en in de zorgsector? Zou jij deze 2 interesses graag combineren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat je gaat doen
Als BI Consultant bij INITI8 ondersteun je onze klanten bij het nemen van onderbouwde beleidsbeslissingen en bij de verbetering van de zorg logistieke, financiële en operationele processen en de samenhang daartussen. Je werkt hierin nauw samen met onze klanten en bent sparringpartner op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. De projecten die we doen zijn zeer divers en onze (maatwerk) oplossingen dragen direct bij aan het succes van onze klanten.

Vanaf dag één word je ingezet op meerdere afwisselende klantprojecten en krijg je hierin je eigen verantwoordelijkheden. De functie biedt volop gelegenheid voor zowel persoonlijke als vakinhoudelijke groei. De richting wordt bepaald door waar jij enthousiast van wordt en snelle persoonlijke ontwikkeling wordt door INITI8 continu gestimuleerd. Je wordt hierin actief door collega’s begeleid die jou helpen het beste uit jezelf te halen.

Wie wij zoeken
Onze nieuwe collega is een analytische, proactieve en leergierige teamspeler met academisch werk- en denkniveau (bij voorkeur Bèta) waarbij je minimaal 0 tot 5 jaar werkervaring hebt op het gebied van:

  • Het ontwerpen en ontwikkelen van BI-rapportages
  • Databases, bij voorkeur Microsoft SQL-server
  • Kwantitatieve analyse

Daarnaast zouden we het wenselijk vinden als je ook ervaring hebt met:

  • Het analyseren van bedrijfsprocessen binnen de zorg
  • Projectmanagement
  • Het vertalen van klantbehoeften naar technisch/ functionele oplossingen
  • Werken in teamverband

Wij bieden
Een leuke, flexibele werkplek in het hartje van Rotterdam.

Oneindig koffie en thee.

Naast uiteraard een marktconform salaris en aantal vakantiedagen op basis van je opleiding en ervaring biedt INITI8 een jaarlijkse bonus op basis van persoonlijke- en bedrijfsprestaties. Daarnaast bieden we een reiskostenvergoeding. Verder is er de mogelijkheid om thuis te werken en werktijden flexibel in te delen.

Je komt te werken in een jong en dynamisch team, met een hart voor de zorg en data. Door deze gedeelde passie zijn wij in staat om impact te hebben op de zorgsector. Dat we allemaal dezelfde passie delen, betekent niet dat we ook allemaal hetzelfde zijn. Ons team bestaat juist uit mensen met hele diverse achtergronden, waardoor van iedereen iets anders te leren is. Op dit moment is ons bedrijf klein, maar we zijn bezig met groeien. We staan altijd open voor ideeën, ook als je hier net werkt. Er is hier een platte, informele structuur. Iedereen zit in dezelfde ruimte en je kan iedereen aanspreken. Regelmatig zien wij elkaar ook na werktijden om samen te borrelen of te sporten.

Enthousiast geworden? Stuur dan je CV en motivatie naar:
info@initi8.nl

Kijk voor meer informatie op onze website of bel ons: 010 4366153

Acquisitie op basis van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *