Business Intelligence Consultant

Ben jij die BI Consultant die meer wil en kan dan alleen werken volgens vaste procedures, regels en kaders, binnen een vastomlijnde organisatie? INITI8 biedt jou de kans om vanuit hartje Rotterdam met ons mee te groeien in een zeer dynamische en uitdagende zorgmarkt, waar onze flexibiliteit, inhoudelijke kennis en klantgerichtheid een belangrijk onderscheidend vermogen is.

Als BI Consultant bij INITI8 ondersteun je onze klanten bij het nemen van onderbouwde beleidsbeslissingen en bij de verbetering van de zorglogistieke, financiële en operationele processen en de samenhang daartussen. Je werkt hierin nauw samen met onze klanten en bent sparring partner op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. De projecten die we doen zijn zeer divers en onze (maatwerk) oplossingen dragen direct bij aan het succes van onze klanten.

Vanaf dag één word je ingezet op meerdere afwisselende klantprojecten en krijg je hierin je eigen verantwoordelijkheden. De functie biedt volop gelegenheid voor zowel persoonlijke als vakinhoudelijke groei. De richting wordt bepaald door waar jij enthousiast van wordt en snelle persoonlijke ontwikkeling wordt door INITI8 continu gestimuleerd. Je wordt hierin actief door collega’s begeleid die jou helpen het beste uit jezelf te halen.

Onze nieuwe collega is een analytische, proactieve en leergierige teamspeler met academisch werk- en denkniveau (bij voorkeur Bèta) waarbij je minimaal één tot drie jaar werkervaring hebt op het gebied van:
•Het ontwerpen en ontwikkelen van BI-rapportages
•Databases, bij voorkeur Microsoft SQL-server
•Kwantitatieve analyse
Daarnaast zouden we het wenselijk vinden als je ook ervaring hebt met:
•Het analyseren van bedrijfsprocessen binnen de zorg
•Projectmanagement
•Het vertalen van klantbehoeften naar technisch/ functionele oplossingen
•Werken in teamverband

Wij bieden

Naast uiteraard een marktconform salaris en aantal vakantiedagen op basis van je opleiding en ervaring biedt INITI8 een jaarlijkse bonus op basis van persoonlijke- en bedrijfsprestaties. Daarnaast bieden we een reiskostenvergoeding. Tevens bieden we je de kans om innovatieve ideeën concreet uit te werken en te testen.
Ook is er de mogelijkheid om thuis te werken en zijn de werktijden in overleg flexibel in te vullen (geen 9 tot 5 cultuur).
Verder gaan we regelmatig met het team wat leuks doen zoals een borrel, etentje of andere activiteiten. Onze bedrijfscultuur is informeel/niet corporate, met weinig hiërarchische lijnen en met een persoonlijke en prettige werksfeer.

Enthousiast geworden? Stuur dan je CV en motivatie naar:
info@initi8.nl

Kijk voor meer informatie op onze website of bel ons:
www.initi8.nl
010 4366153

Acquisitie op basis van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *