Stage lopen of afstuderen

INITI8 heeft uitstekende mogelijkheden voor het doen van stage- en afstudeertrajecten voor studenten van (Technische) Universiteiten. Door de samenwerkingsverbanden met universiteiten en de ruime ervaring met het begeleiden van studenten kun je rekenen op een gedegen ondersteuning vanuit het bedrijf. Afhankelijk van interesse en vaardigheden zijn er verschillende opdrachten mogelijk.Neem contact op voor de actuele mogelijkheden!

Wat je gaat doen

Wat je bij ons komt doen tijdens je stage of afstudeeropdracht zal in overleg gebeuren. Wij willen er samen met jou voor zorgen dat de opdracht aansluit bij jouw huidige studie en dat je een beeld krijgt van wat wij hier dagelijks doen. Tijdens je opdracht zal je vanuit ons ondersteund worden op zowel op persoonlijk als op functioneel vlak.

Wie wij zoeken

Wij zijn op zoek naar iemand met een kwantitatieve achtergrond, die net zoals wij van de zorg en data houdt. Wij zoeken iemand die maatschappelijke betrokkenheid belangrijk vindt en zich daar graag voor inzet.

Verder vragen wij het volgende:
– Kwantitatieve opleiding
– Passie voor de zorg
– Ervaring met SQL en Tableau is een pré

Wij bieden

Een leuke, flexibele werkplek in het hartje van Rotterdam.

Oneindig koffie en thee.

Een reiskostenvergoeding.

Je komt te werken in een jong en dynamisch team, met een hart voor de zorg en data. Door deze gedeelde passie zijn wij in staat om impact te hebben op de zorgsector. Dat we allemaal dezelfde passie delen, betekent niet dat we ook allemaal hetzelfde zijn. Ons team bestaat juist uit mensen met hele diverse achtergronden, waardoor van iedereen iets anders te leren is. Op dit moment is ons bedrijf klein, maar we zijn bezig met groeien. We staan altijd open voor ideeën, ook als je hier net werkt. Er is hier een platte, informele structuur. Iedereen zit in dezelfde ruimte en je kan iedereen aanspreken. Regelmatig zien wij elkaar ook na werktijden om samen te borrelen of te sporten.

Enthousiast geworden? Stuur dan je CV en motivatie naar: info@initi8.nl

Kijk voor meer informatie op onze website of bel ons: 010 4366153
Acquisitie op basis van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *