Waarom INITI8

Werken bij INITI8 betekent dat je samen met collega’s en klanten werkt aan oplossingen die écht verschil maken. Je levert hierbij een directe bijdrage aan het succes van onze klanten en daarmee ook van INITI8.

Bedrijfscultuur

Bij INITI8 heerst een informele bedrijfscultuur met korte lijnen. De medewerkers zijn gedreven, intelligent en ambitieus en van elkaar leren staat centraal. Bij INITI8 krijg je snel verantwoordelijkheden en verwachten we een zelfstandige manier van werken waarbij je die verantwoordelijkheid ook durft te pakken.

Duurzame relaties

Door de lange termijn relaties die INITI8 met haar klanten onderhoudt, speelt goed persoonlijk contact met de klant een grote rol. Er is veelvuldig contact met met mensen op directie-, middenkader- en operationeel niveau.

Maatschappelijk relevant
Zoals in onze missie is te lezen willen wij graag relevante bijdrage leveren aan de kwaliteit van onze gezondheidszorg en daarmee aan ons welzijn.

INITI8 biedt je de mogelijkheid om in een dynamisch team, in een professionele organisatie en op een prachtige locatie tegen prima arbeidsvoorwaarden te werken. Vanuit deze functie zijn diverse doorgroeimogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling wordt door INITI8 continu gestimuleerd.

Wij bieden

Naast uiteraard een marktconform salaris en aantal vakantiedagen op basis van je opleiding en ervaring biedt INITI8 een jaarlijkse bonus op basis van persoonlijke- en bedrijfsprestaties. Daarnaast bieden we een reiskostenvergoeding. Tevens bieden we je de kans om innovatieve ideeën concreet uit te werken en te testen.

Ook is er de mogelijkheid om thuis te werken en zijn de werktijden in overleg flexibel in te vullen (geen 9 tot 5 cultuur).

Verder gaan we regelmatig met het team wat leuks doen zoals een borrel, etentje of andere activiteiten. Onze bedrijfscultuur is informeel/niet corporate, met weinig hiërarchische lijnen en met een persoonlijke en prettige werksfeer.

 

Enthousiast geworden? Stuur dan je CV en motivatie naar:
info@initi8.nl

Kijk voor meer informatie op onze website  of bel ons:
010 4366153

Acquisitie op basis van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *